Dienstag, 29. März 2011

Lipstick Favorites

Keto jan disa lipsticks qe i perdori her pas heri dhe i dua shume

1. NYX Cosmetics - Ngjyra B52

2. NYX Cosmetics - Ngjyra Thalia
3. MAC - Ngjyra "Blankety"


4. Essence - Ngjyra All about cupcake


5. p2 - Ngjyra Walk of Fame

6. Revlon - Ngjyra Miracle Mauve
 


7.  MAC - Ngjyra Riveting


 8. Helena Rubinstein - Ngjyra Stellars 95


Cili ju pelqen me se shumti? Mua me pelqejn shum Buzekuqet nga MAC dhe p2 se rrin shum kohe ne buze dhe nuk perlyhen shpejt.

Ketu mund ti gjeni produktet e lartpermendura:


NYX Cosmetics:  http://www.cherryculture.com/nyx (USA), çmimi 3 Dollar
MAC:  http://www.maccosmetics.com/index.tmp (USA),
http://www.douglas.de/douglas/ (Germany) çmimi 16 Dollar, 18 Euro


Essence:  DM Drogerie (Germany) çmimi 2,50 Euro
P2: DM Drogerie (Germany çmimi 2,50 Euro
Revlon: Walgreens, CVS (USA), Müller (Germany) çmimi 8 Dollar, 10 Euro
Helena Rubinstein: Macys (USA), Kaufhof, Karstadt, Douglas (Germany)  çmimi  20 Dollar/Euro

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Vielen Dank für deinen Kommentar!