Montag, 4. April 2011

Sexy Cat Eyes Look á la Angelina Jolie (Alb) 1. Perdoreni nje Primer ose Concealer ne sy per me nejt Eyeshadow (Senka) shum kohe e gjate dhe mos mu perfshi.
 2. Aplikoni Eyeshadow ngjyre te kaft te qelur me ndriqon.
 3. Aplikoni pak Eyeshadow (Senke) te kaft ma te mbyllt ne maje te syve si hije.
 4. Aplikoni Lajnerin e zez me nje vi te trash.
5. Aplikoni Rimelin (Mascara).

Nese doni me ndryshu ket Make-Up Look mundeni me perdor nje laps me ngjyr te preferuar keshtu: Keine Kommentare:

Kommentar posten

Vielen Dank für deinen Kommentar!