Sonntag, 15. Mai 2011

Dafina Zeqiri Look (Tutorial auf Albanisch=

1. Syte natural pa make-up.
2. Perdore nje Concelaer (Sherk) per me bo lekuren e pastert dhe te bardh. Kur aplikohen ngjyrat e Eyeshadow (Senkes) duken me te mira dhe me te ndriquar.
3. Me nje brush te vogel aplikoni Eyeshadow (Senk) ne vija te lehta perafersisht ashtu si ne foto.4. Mbusheni tash hapsiren me Eyeshadow (Senk) kompletisht.4. Me nje laps ngjyre vjollce aplikoni nje vi ner sy dhe perfshini pak me gisht qe te mos duket shum fort.4. Aplikoni me nje laps te zi nje vi te leht mbi qerpik dhe perdoreni Mascara (Rimel).


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Vielen Dank für deinen Kommentar!